Nieuwe hoofdsponsor voor Nijmegen Devils

Nieuwe hoofdsponsor voor Nijmegen Devils

NIJMEGEN – Uitzendgroep Select4u is de nieuwe hoofdsponsor van Nijmegen Devils, de regerend landskampioen ijshockey. Het uitzendbedrijf uit Cuijk heeft zich voor één jaar verbonden aan de Nijmeegse club. Select4u was al betrokken bij de Devils.

Commercieel manager van de club Hans Cleijne is blij met zijn nieuwe hoofdsponsor: “Dit is voor zowel Devils als Select4u een mooie stap. “We hebben de Uitzendgroep Cuijk de afgelopen jaren leren kennen als een betrouwbare partner van het Nijmeegse ijshockey. Als hoofdsponsor biedt Select4u ons nu extra zekerheid en samen gaan we werken aan hun naamsbekendheid. Select4U Nijmegen.”

All stars wedstrijd

De club opent het officiële seizoen met de wedstrijd om de Ron Bertelingschaal. De wedstrijd wordt op 21 september gespeeld in en tegen Den Haag. Op 6 september zal de club al in Triavium aantreden tegen de Hammer Eisbären. Het weekend daarna, op zaterdag 14 september, zal Triavium bol staan van activiteiten in verband met het 50-jarige bestaan. Voorafgaande aan de wedstrijd Nijmegen Devils tegen Dinslaken Kobras zal een All Star wedstrijd plaatsvinden tussen oud-gedienden in de 50-jarige historie van ijshockey in Nijmegen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}