Drie woningovervallers aangehouden voor overval Kerkstraat

Drie woningovervallers aangehouden voor overval Kerkstraat

NIJMEGEN – De politie heeft dinsdagmorgen drie mannen aangehouden, op verdenking van betrokkenheid bij twee overvallen. Het gaat om een woning aan de Kerkstraat in Nijmegen en een woningoverval aan de Hogesteeg in Ammerzoden.

De politie startte na beide overvallen een onderzoek. Uit dit onderzoek is gebleken dat er mogelijk relaties zijn met beide overvallen. De verdachten in de leeftijd van 24, 25 en 25 jaar oud komen uit Cuijk, Nijmegen en Druten.

Overval Nijmegen

Aan de Kerstraat in Nijmegen werd op maandagavond 4 maart een ouder echtpaar overvallen in hun woning. De overvallers zijn vermoedelijk drie mannen. De mannen stalen diverse waardevolle spullen, sloten vervolgens de bewoners op en vluchtten. Er zou ook zijn gedreigd met een wapen. Het paar wist uiteindelijk de aandacht te trekken van een passant die de politie waarschuwde.  

Overval Ammerzoden

Aan de Hogesteeg in Ammerzoden overvielen vier mannen woensdagavond 20 maart een woning. Een man en een vrouw waren op dat moment aanwezig. Zij werden door het viertal bedreigd. Tijdens de zoektocht naar de daders werden ook een helikopter en een speurhond ingezet. De politie doet verdere onderzoek. Er worden geen nadere meldingen gedaan.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}