Fortarock presenteert eerste namen 2019, kaartverkoop gestart

Fortarock presenteert eerste namen 2019, kaartverkoop gestart

NIJMEGEN - Het Nijmeegse metalfestival FortaRock heeft de eerste acht artiesten bekendgemaakt die in 2019 op het festival te zien zullen zijn. Sinds zaterdag zijn ook tickets voor het tweedaagse evenement te verkrijgen; de goedkopere 'early bird tickets'.

Amon Amarth

De eerste namen werden verspreid over de afgelopen week bekendgemaakt. Tot nu toe is bekend dat Amon Amarth, Symphony X, Amorphis, Cult Of Luna, Enslaved, Uncle Acid And The Deadbeats, Gloryhammer en Power Trip aanstaande zomer in het Goffertpark zullen aantreden. Over de dag- en podiumindeling is nog niets bekendgemaakt, maar aannemelijk is dat het Zweedse Amon Amarth één van de hoofdacts zal zijn. 

Zondag

Ook nieuw tijdens de aankomende editie is, dat het festival op zaterdag en zondag plaatsvindt, waar dit afgelopen jaar nog de vrijdag en zaterdag waren. De indeling van deze dagen wordt naar verluid "snel" bekendgemaakt, evenals de ruim twintig overige acts tijdens de volgende editie.

Fortarock vindt in 2019 plaats op 1 en 2 juni in het Goffertpark in Nijmegen.
Tickets kosten momenteel 40 euro (dagticket) en 70 euro (weekendticket). Vanaf 7 januari zijn er geen early bird tickets meer te verkrijgen, en gaan deze prijzen iets omhoog.

 

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}