GHB-lab ontdekt in voormalig belastingkantoor Nijmegen

GHB-lab ontdekt in voormalig belastingkantoor Nijmegen

NIJMEGEN – In het voormalige belastingkantoor aan de Stieltjesstraat is een GHB-lab ontdekt. In het pand, dat recht tegenover het politiebureau staat, zijn enige liters van de drug aangetroffen. De politie vond het drugslab naar aanleiding van een melding van de beheerder.

Doorzichtige substantie

De politie kon de inhoud van flessen eerst niet bepalen, waardoor de brandweer te hulp moest schieten. Een specialist stelde vervolgens vast dat de flessen gevuld waren met GHB. Het panddeel waar het lab werd gevonden, staat momenteel leeg.

Voor het oude belastingkantoor is kort geleden een bestemmingsplan aangenomen. In het negen verdiepingen hoge gebouw zouden binnenkort ongeveer 120 mensen moeten komen te wonen.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij kregen een telefoontje van de huismeester van een deels leegstaand kantoorpand aan de Stieltjesstraat. Hij had een zeer vieze keuken aangetroffen in een leegstaand gedeelte van het gebouw. Hier stonden ook allerlei flesjes met een doorzichtige stroperige substantie. Tevens bleek het keukenblok helemaal bruin uitgeslagen te zijn van aanslag. Ter plaatse hebben we samen met de Brandweer een onderzoekje ingesteld. Het bleek een productieplaats van GHB geweest te zijn. In overleg met het LFO (Landelijke Faciliteit Ontmantelen) van de politie is besloten om de aangetroffen restanten te laten vernietigen. Dit is overgedragen aan de gemeente. Er zijn geen verdachten aangehouden. #leukerkunnenwehetnietmaken #ghb #productie #rotzooi #drugs #opgeruimdstaatnetjes #nijmegencentrum #nijmegen #024 #instacops #instapolice #instapolitie #ondermijning

Een bericht gedeeld door Wijkagent Nijmegen Centrum (@wijkagent_nijmegen_centrum) op

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}