Ronde van Nijmegen in 2020 onderdeel van We Are Cycling

Ronde van Nijmegen in 2020 onderdeel van We Are Cycling

NIJMEGEN – De recreatiewielertocht Ronde van Nijmegen maakt vanaf volgend jaar deel uit van de We Are Cycling fietskalender in Nederland. De Ronde wordt in 2020 voor de negende keer georganiseerd.

De route is een mix van pittige klimmetjes, afgewisseld met vlakke stukken dijk en glooiend heuvellandschap. Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 70 km, 120 km of 160 km.

50 Europese toertochten

Organisator Golazo brengt elk jaar onder het label We Are Cycling meer dan 50 compleet verzorgde toertochten in Nederland, België Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau.

In België staan bijvoorbeeld tochten als Luik-Bastenaken-Luik en de Ronde van Vlaanderen op de kalender, in Frankrijk Parijs-Roubaix. In Nederland zijn onder andere de Classico Boretti, de KlimClassic en de Gerrie Knetemann Classic te berijden.

Gerrie Knetemann Classic

Het eerstvolgende fietsevenement op de Nederlandse We Are Cycling kalender is de Gerrie Knetemann Classic op 8 september, gevolgd door de Harbour Tour Rotterdam op 22 september en de Tacx Classic Zeeland op 12 oktober, de afsluiter van het wielerseizoen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}