Wilco van Schaik (NEC) wil ingezette koers vervolgen

Wilco van Schaik (NEC) wil ingezette koers vervolgen

NIJMEGEN – "Mensen moeten voelen waar de beslissingen worden genomen en dat is binnen de club." Dat zegt Wilco van Schaik van NEC vrijdagochtend in de Ontbijtshow van RN7. Hiermee reageert hij op de geruchten als zouden er overnamepartners in beeld zijn om NEC in te lijven.

Getergd

Van Schaik is getergd om de door hem ingezette koers te vervolgen. Hij wil zich niet laten afleiden door allerlei geruchten. "'Als je de deur open zet, wil iedereen naar binnen", aldus de NEC-directeur. "Iedereen binnen de club staat daar ook achter, maar ik snap dat mensen zich ermee wil bemoeien, zeker in een jaar dat de prestaties tegenvallen." 

Boekhoorn

Vorige week meldden verschillende media dat een overname van NEC door Marcel Boekhoorn aanstaande was. Zowel Van Schaik als een woordvoerder van miljardair en NEC-suppoter Boekhoorn liet weten dat van een overname geen sprake was. "Een voetbalclub is van de gemeenschap. Daar moet je met je poten van afblijven", aldus Boekhoorn enkele jaren geleden tegenover dagblad De Gelderlander.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}