Elst is nieuwe locatie hoofdkantoor Leitz

Elst is nieuwe locatie hoofdkantoor Leitz

ELST – Burgemeester van Asseldonk van gemeente Overbetuwe opende donderdag het nieuwe hoofdkantoor van Leitz Nederland in Elst. De locatie Elst is gekozen vanwege de ligging en het positieve ondernemersklimaat.

Leitz

Leitz had zijn vorige hoofdkantoor in Oberkochen, Baden-Württemberg, Duitsland. Het is een technisch producent van machinaal gereedschap gericht op precisie. Het werkt met specifiek ontworpen gereedschapssystemen. Hiermee maakt Leitz producten van massief hout, samengesteld hout en kunststofmaterialen.

Elst

Het hoofdkantoor van Leitz is verhuisd naar Overbetuwe en hier was uiteraard een reden voor. Het plan was er al langer om alle slijp- en productieactiviteiten te centraliseren op één plek. Dit is nu werkelijkheid geworden na veel verbouwing op locatie van de nieuwe vestiging. Voor de klanten verandert niets.

De nieuwe plek moest natuurlijk officeel geopend worden. Dit werd gedaan door burgemeester van Asseldonk van gemeente Overbetuwe. Burgemeester van Asseldonk noemt het zelf een 'prachtig bedrijf'. Hij erg trots dat het bedijf zich in 'zijn gemeente' vestigt.


Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}