Kinderen spannen tape over fietspad: Schade en letsel bij scooterrijdster

Kinderen spannen tape over fietspad: Schade en letsel bij scooterrijdster

OVERBETUWE – Marijn Jansen kwam zondagavond met de schrik vrij in Park Lingezegen bij Elst. Ze viel met haar scooter over tape, dat gespannen was tussen twee paaltjes op het fietspad. Er is schade aan de scooter, Jansen zelf kwam er met wat blauwe plekken vanaf.

Jonge daders

Er is bij de politie aangifte gedaan van het incident. De daders zijn inmiddels gevonden. Een woordvoerder van de politie meldde dat het zou gaan om kinderen. De politie bekijkt momenteel in hoeverre er strafrechtelijke stappen ondernomen kunnen worden, of dat dit op een andere manier opgelost moet worden. Over de leeftijd van de kinderen is nog niets bekend. Aan de andere kant van het pad was ook tape gespannen, maar de politie heeft nog geen meldingen van andere ongevallen door het tape. Het lijkt erop dat Jansen het enige slachtoffer is. 

Online steunbetuigingen

Jansens vriend plaatste bovendien een oproep op Facebook om in contact te komen met de daders of getuigen van het incident. De post is meer dan 500 keer gedeeld en ontving veel meelevende reacties. 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}