Naomi Hoekstra nieuwe districtschef Gelderland-Midden

Naomi Hoekstra nieuwe districtschef Gelderland-Midden

ARNHEM/OVERBETUWE – Naomi Hoekstra wordt per 1 augustus de nieuwe chef van het district Gelderland-Midden van de politie in de eenheid Oost-Nederland. De 45-jarige Hoekstra volgt daarmee Rini Strijbosch op, die leiding gaf aan het district sinds de start van de nationale politie in 2013.

Hij gaat het hoofd Bedrijfsvoering van de eenheidsleiding Oost-Nederland ondersteunen en bijdragen aan de doorontwikkeling van de bedrijfsvoering.

Nieuw werkgebied

De nieuwe districtchef werkt nu in een vergelijkbare functie in Drenthe (Noord-Nederland) en was eerder onder meer teamchef in Leeuwarden en van andere teams in de provincie Groningen. Voor Hoekstra wordt Gelderland-Midden een nieuw werkgebied, dat zich uitstrekt van Elst tot Nijkerk. Na 1 augustus zal Naomi Hoekstra zich nader voorstellen aan het bestuur, het publiek en de media.

Gelderland-Midden

Het district Gelderland-Midden omvat de gemeenten Overbetuwe, Lingewaard, Arnhem, Duiven, Westervoort, Zevenaar, Doesburg, Rheden, Rozendaal, Renkum, Wageningen, Ede, Barneveld, Scherpenzeel en Nijkerk. In het gebied wonen circa 670.000 inwoners. Het district Gelderland-Midden bestaat uit 8 basisteams, de districtsrecherche en kent een omvang van bijna 980 fte.

Foto: Wikipedia

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}