Nieuwe afkorting voor Overbetuwse partij: "Nieuw kindje geboren"

Nieuwe afkorting voor Overbetuwse partij: "Nieuw kindje geboren"

OVERBETUWE – 'Burger Belangen Overbetuwe' neemt de nieuwe afkorting B.O.B aan. De naam van de partij blijft wel hetzelfde, zo is donderdagavond besloten tijdens een ledenvergadering.

In de ledenvergadering van de Overbetuwse partij is donderdag besloten om de afkorting te veranderen. Deze zou namelijk te veel lijken op de afkorting G.B.O van de partij ' Gemeente Belangen Overbetuwe'.

Jan Meijer voorzitter van de partij legt het besluit uit: "Regelmatig kwam het voor dat de credits die de B.B.O verdient bleek te hebben bij G.B.O werden bijgeschreven en omgekeerd. Als je je moet profileren in de politiek dan moet het helder zijn wie iets vindt en of dat nou positief of negatief is, daar mag geen verwarring over bestaan.

Geen verwarring

Met de nieuwe afkorting wordt niet meer verwezen naar de drie woorden waaruit de naam van de partij bestaat, maar verwijzen de O.B naar Overbetuwe. Met de nieuwe afkorting gaat Meijer ervan uit dat er geen verwarring meer komt: "Het lijkt alsof er een nieuw kindje is geboren, Bob."

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}