Overbetuwe Doet op 1,5 meter: waardecheque voor ieder huishouden

Overbetuwe Doet op 1,5 meter: waardecheque voor ieder huishouden

OVERBETUWE – Overbetuwe Doet stuurt - net als in andere jaren - ieder huishouden van deze gemeente binnenkort een waardecheque die zij kunnen doneren aan een buurt- of dorpsinitiatief. De cheques vallen tussen 5 en 16 juni bij iedereen in de bus.

Ieder huishouden van de gemeente Overbetuwe krijgt een waardecheque van € 7,50 om te doneren aan één of meerdere initiatieven naar keuze op de website OverbetuweDoet.nl. Voor de dorpen Valburg, Zetten, Hemmen en Driel worden ze bezorgd vanaf 12 juni nadat het oud papier is opgehaald.

Ieder voor zich maar maar wel sámen

De initiatiefnemers vragen zich af wat er eigenlijk wél kan in deze rare tijd? Van alles blijkt: een online quiz, workshop of concert. Ieder voor zijn eigen huis maar wel sámen een straatbingo houden of een stoepkrijtwedstrijd. Of de buurt opfleuren met meer bloemen, insecten en vogels. Er zijn veel dingen mogelijk.

Voorlopig blijven er maatregelen van kracht tegen verspreiding van het coronavirus. Juist nu is het volgens Overbetuwe Doet belangrijk om samen mooie dingen te blijven doen om de buurt leuker, mooier en beter te maken. En zo gaan we op zoek naar wat er wél kan.

Goed idee? Heb je middelen nodig om dat te realiseren? Meld je initiatief dan nu aan op OverbetuweDoet.nl.

Foto: Twitter

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}