Patricia Hoytink-Roubos officieel geïnstalleerd als burgemeester Overbetuwe

Patricia Hoytink-Roubos officieel geïnstalleerd als burgemeester Overbetuwe

ELST – Patricia Hoytink-Roubos is op donderdag 18 april geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van gemeente Overbetuwe. Hoytink-Roubos was sinds 2014 wethouder van gemeente Berkelland, en sinds 2004 actief in de politiek voor het CDA.

Boodschappen voor betrokkenheid

De nieuwe burgemeester wil met name burgerparticipatie naar een hoger niveau brengen. Bovendien is ze van plan om de komende tijd samen met haar man in verschillende dorpen boodschappen te gaan doen, zodat ze zoveel mogelijk mensen uit de gemeente kan ontmoeten. Ook gaf ze aan graag uitgenodigd te worden door verenigingen, bedrijven en inwoners.

Tekst gaat verder onder de video.

Inauguratie

Hoytink-Roubos is in Elst geïnstalleerd door Commissaris van de Koning John Berends. De inauguratie vond plaats in het bijzijn van onder andere de gemeenteraad, wethouders en diverse burgemeesters uit de regio. Ook familie en vrienden waren aanwezig. Sinds haar benoeming als burgemeester heeft Hoytink-Roubos haar twitteraccount ‘BurgmOverbetuwe’.

Voormalig burgemeester van gemeente Overbetuwe Toon van Asseldonk nam na zes jaar burgemeesterschap op 6 april afscheid.

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}