Politie dreigt auto doorrijder met hond online te zetten

Politie dreigt auto doorrijder met hond online te zetten

ELST – De politie dreigt met openbaarmaking van camerabeelden rond een aanrijding op het Rijnwaalpad tussen Arnhem en Elst. Er wordt gezocht naar getuigen van dit verkeersongeval op de kruising Rijkerswoerdsestraat met het Rijnwaalpad. De veroorzaker reed dinsdag rond ‪18:55 uur in een blauwe Opel Zafira, die uit de richting van Arnhem kwam, op een fietsster. Die kwam over het Rijnwaalpad en stak de Rijkerswoerdsestraat over.

De 33-jarige fietsster kwam door de aanrijding hard ten val en raakte zwaargewond. De vrouw liep onder meer een hersenschudding, scheurtjes in haar bekken en vijf gebroken ribben op. De bestuurder/bestuurster van de betrokken Opel reed zonder te stoppen door in de richting van Huissen.

Witte hond

De politie roept de hulp in van eventuele getuigen en verzoekt de bestuurder/bestuurster van de Opel zich te melden bij de politie, die camerabeelden van de betrokken Opel in bezit heeft. Hierop is onder andere te zien dat er een witte hond op de achterbank zat.

De politie zegt op Facebook dat, als de doorrijder zich niet meldt, de kans bestaat dat zij de beelden via Facebook en de media zal delen.

Foto: Politie Overbetuwe

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}