Radboud Enrichment organiseert gratis ‘Proef-avond’ in de Lindenberg

Radboud Enrichment organiseert gratis ‘Proef-avond’ in de Lindenberg

NIJMEGEN – Radboud Enrichment organiseert op donderdagavond 16 januari een gratis en vrijblijvende kennismakingsavond met vier korte lezingen: Proef Enrichment! Vier bevlogen docenten vertellen over een onderwerp waar ze alles over weten: toeval, Pompeii, boekverluchting en de Brexit in tekst en beeld.

Radboud Enrichment biedt wetenschappelijke cursussen over uiteenlopende onderwerpen. Van Pompeii tot je brein, van Foucault tot de Brexit, van alfa tot beta, van heden en verleden tot toekomst. De cursussen moeten het maatschappelijk debat voeden met kritische onderbouwingen. De universiteit van de 21e eeuw is geen ivoren toren. Vol enthousiasme delen de sprekers dan ook hun kennis met iedereen die meer wil weten.

Proef Enrichment!

Daarom organiseert Radboud Enrichment op donderdagavond 16 januari een lezingenavond in De Lindenberg: Proef Enrichment! Tijdens deze avond houden vier docenten een korte lezing.

  • Usha Wilbers over Brexit in tekst en beeld
  • Klaas Landsman over de rol van toeval
  • Eric Moormann over de opgravingen in Pompeii en Herculaneum
  • Hans Kienhorst over boekverluchting in de late middeleeuwen

Iedereen die nieuwsgierig is en meer wil weten, is welkom op deze gratis en vrijblijvende avond. Meer informatie en aanmelden (het aantal plaatsen is beperkt) kan op de website van de Radboud Universiteit Nijmegen (RU).

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}