Vrijetijdsmarkt Overbetuwe en NK Straatmuzikanten afgelast

Vrijetijdsmarkt Overbetuwe en NK Straatmuzikanten afgelast

OVERBETUWE – De 2021-editie van het NK Straatmuzikanten en de Vrijetijdsmarkt Overbetuwe zijn afgelast. Beide organisaties hebben besloten om de evenementen niet door te laten gaan, vanwege de coronapandemie. De festiviteiten zijn verplaatst naar zaterdag 18 juni 2022.

De evenementen zouden eigenlijk zaterdag 19 juni plaatsvinden: ''Helaas en natuurlijk heel erg jammer. Wij willen duidelijkheid daarover geven. Vandaar ons besluit'', vertelt Tonny Dulos, initiator van het evenement en tevens bestuurslid van de Stichting NK Straatmuzikanten Elst.

De organisatie had eerst gedacht aan een kleinere opzet van het NK Straatmuzikanten: ''Die mogelijkheid werd geopperd omdat wij in plaats van het maximale aantal van 38 deelnemers tot en met half april maar zeventien aanmeldingen binnen hebben'', aldus Dulos.

Samen

Tijdens de Vrijetijdsmarkt kunnen bezoekers uit de gemeente Overbetuwe onder andere gaan dansen, sporten en kennis maken met welzijnsorganisaties. Tegelijkertijd zou dit jaar het NK Straatmuzikanten plaatsvinden: ''Dat hadden wij vorig jaar in principe al met elkaar afgesproken”, zegt Paul Lapian, voorzitter van de Stichting NK Straatmuzikanten.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}