Cadeau van 56 meter voor jarig NEC

Cadeau van 56 meter voor jarig NEC

NIJMEGEN – NEC bestond zondag 120 jaar. Een groot feest werd het vanwege de coronamaatregelen niet, maar het is ook niet onopgemerkt voorbij gegaan. “Je moet creatief zijn in het vieren van een feestje,” vertelt Nick van der Cammen verantwoordelijk voor ticketing, marketing en communicatie bij de Nijmeegse club, in het radioprogramma RNZondag. “We proberen er iets moois van te maken, zeker in deze tijd waarin mensen wel wat positiviteit kunnen gebruiken.”

NEC pakt uit

Het begon in de nacht van zaterdag op zondag, toen was er door de supportersgroepen een spandoek van maar liefst 56 meter breed aan de kant van het stadion gehangen. Zelf kwam NEC met veel acties, zoals korting op zowel het uit als thuisshirt. Ook was er voor de gelegenheid een speciale sjaal te koop. Daar waren precies 120 exemplaren van beschikbaar, ieder met een eige serienummer. Volgens Van der Cammen waren ze binnen anderhalf uur uitverkocht.

Beluister hier het hele interview met Nick van der Cammen. Tekst gaat daaronder 

Speler Dirk Proper ging nog langs bij jarige supporters met een cadeaupakket. In de avond was er nog een grote vuurzee omtrent het Goffertstadion. Supporters maakten een kring om het stadion heen met in totaal 120 fakkels. 

Supporters in het Goffertstadion

Van der Cammen kijkt ook nog even vooruit op de test die in het Goffertstadion gaat plaatsvinden. “Wij hopen in januari wat supporters gaan verwelkomen,” zegt Van der Cammen, die over de details van de proef nog niets kan zeggen. "Daarover zijn we in gesprek met de KNVB." 

Lees ook: Nijmegen heeft primeur: weer supporters in het Goffertstadion.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}