Doelpuntloos duel op de Wijchert tussen AWC en OJC Rosmalen

Doelpuntloos duel op de Wijchert tussen AWC en OJC Rosmalen

WIJCHEN – Op een vrijwel uitgestorven sportpark De Wijchert heeft AWC de punten gedeeld met OJC Rosmalen. Na negentig minuten stond dezelfde stand op het scorebord als bij het begin van de wedstrijd. Er waren kansen over en weer, maar beide doelmannen hielden hun doel schoon.

OJC liet vanaf de eerste minuut weten dat ze snel een doelpunt wouden maken. Ze begonnen sterk en zo had de verdediging van AWC de handen vol aan de aanvallers van de bezoekers. AWC wist nog niet in de wedstrijd te komen en zo was ook de grootste kans voor de bezoekers, een vrije trap net buiten het zestienmeter gebied raaktte de lat en de rebound werd ingekopt. Doelman Mitchell de Kluis wist deze te stoppen en zo bleef het gelijk. De teams gingen rusten met 0-0.

De thee in de rust leek wonderen te hebben gedaan. Het spel werd een stuk feller en er werden veel fysieke duels aangegaan door beide teams. AWC begon zich in de wedstrijd te spelen en creëerde steeds meer kansen. Via acties van Daan de Bruijn en Jorn Reuvers waren er grote kansen maar dit resulteerde tot niets. Door het goede keeperswerk van beide doelmannen blijven de goals schoon en eindigt de wedstrijd in 0-0.

Dit is een bewerkte versie van het wedstrijdverslag van Tim Giesbers van AWC.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}