Hattrick Tom te Boekhorst bezorgt Beuningse Boys nederlaag

Hattrick Tom te Boekhorst bezorgt Beuningse Boys nederlaag

BEUNINGEN – Beuningse Boys verloor afgelopen zondag met 3-1 van GVA uit Doornenburg. De Boys verloren hun eerste uitwedstrijd van het seizoen. Ze moesten het doen zonder de geschorste Bram Langedijk en Lorenzo Rieken.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden vanwege het overlijden van een trouwe Boys-supporter. De wedstrijd begon wat slapjes, beide ploegen waren erg op zoek naar waar de ruimtes lagen. Maar de eerste kans van de wedstrijd was meteen raak voor GVA: spits Tom te Boekhorst kopte bij de tweede paal een corner binnen. De Boys keken vroeg tegen een achterstand aan, en moesten snel opzoek naar de gelijkmaker. De ploeg uit Beuningen probeerde het wel, maar wist niet meer te creëren dan een paar afstandsschoten die tot niets leiden. GVA speelde op de lange bal en probeerde op die manier bij het Beuningse doel te komen. Zo’n aanval leidde tot een corner en opnieuw stond Tom te Boekhorst op de goede plek en kopte de 2-0 binnen. De Boys gingen dus met een achterstand de rust in.

De plaaggeest van De Boys

De ploeg van Tonny Pijnappels kwam goed uit de kleedkamer en wist snel de aansluitingstreffer te maken via Roan Dollmann. Lang konden de Boys niet genieten van de aansluitingstreffer want drie minuten later was het opnieuw Tom te Boekhorst die de keeper wist te verschalken, ditmaal via een vrije trap. Zo wist hij zijn derde van de wedstrijd te maken. Hierna gingen de Beuningse Boys meer aanvallen, maar in de afronding hadden ze steeds pech. De grote man van deze wedstrijd kreeg zelfs nog een kans om zijn vierde te maken door middel van een strafschop, maar deze werd gestopt door Tim van Lierop. Zo bleef Te Broekhorst steken op drie doelpunten en mocht hij de bal mee naar huis nemen. De wedstrijd eindigde in een 3-1 nederlaag voor De Boys.  

Dit is een bewerkte versie door Noah Peelen van het wedstrijdverslag van Niels Eggenhuizen van Beuningse Boys. 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}