Juliana loopt eerste zeperd op in titelstrijd

Juliana loopt eerste zeperd op in titelstrijd

SINT-OEDENRODE – Juliana’31 heeft voor het eerst dit seizoen averij opgelopen in de titelstrijd van de eerste klasse C. De Maldense voetbalploeg ging in Sint-Oedenrode onderuit tegen Rhode (1-3), wat de eerste nederlaag van het seizoen in de eerste klasse betekende. De ploeg van trainer Remko Bicentini is, ondanks de zeperd van zondag, hard op weg naar het kampioenschap.

De voorsprong op runner-up TOP bedraagt zeven punten, maar de formatie uit Oss heeft nog wel een duel tegoed.

Snelle terugkomst

Voor Juliana zou de titel een vlugge rentree in de hoofdklasse betekenen. De ploeg uit Malden degradeerde twee jaar geleden uit de derde divisie, het vierde Nederlandse niveau. Het jaar daarna zakte de ploeg nogmaals af, van de hoofdklasse naar de eerste klasse.

Tot zondag had de Maldense eersteklasser slechts tien verliespunten in twintig competitiewedstrijden. Vijftien duels gingen gewonnen, terwijl de rest in een gelijkspel eindigde. Zondag verloor Juliana dus voor het eerst deze jaargang, maar komend weekend krijgt het de kans om zich te herpakken op Sportpark de Broeklanden. De equipe uit Malden krijgt laagvlieger FC Tilburg dan op bezoek.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}