Juliana’31 behoudt koppositie

Juliana’31 behoudt koppositie

MALDEN – SV Juliana’31 uit Malden blijft koploper in de Eerste Klasse C. De ploeg uit Malden speelde in de topper tegen Top uit Oss met 2-2 gelijk. In een echte kraker voor het kampioenschap wisten beide ploegen niet te winnen.

Juliana, dat de afgelopen wedstrijden niet wist te winnen, reisde af naar Oss, dat één punt voorsprong had op de ploeg uit Malden.

Handsbal

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Top kreeg in de dertigste min een penalty na een handsbal van Vincent van Beek, maar die werd gestopt door keeper De Kluis. Niet veel later ging de keeper zelf in de fout en kwam de ploeg uit Oss op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft bleef het spannend met wat kleine kansjes. Trainer Remko Bicentini bracht met Bob Rossen een extra spits erbij en werd daarmee sterker.

Rode kaart

In de 61ste minuut kwam Juliana op een gelijke stand door een doelpunt van Vincent van Beek. Daarna werd Juliana sterker en kreeg het wat kansjes. In de 80ste minuut kreeg de thuisploeg weer een penalty. Gedreven door frustratie pakte Maarten Bosch van Juliana voor de tweede keer een gele kaart en moest dus met rood het veld verlaten. Dit keer was het raak en komt Top op een 2-1 voorsprong.

Koppositie

In laatste kwartier valt Juliana nog aan om een puntje mee naar Malden te nemen.
Het lukt uiteindelijk in de blessuretijd om nog op gelijke hoogte te komen, door een doelpunt van Bart Schiks. Juliana behoudt dus de koppositie met slechts één punt verschil. Met nog drie wedstrijden te spelen blijft het spannend in de eerste klasse c.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}