Juliana'31 te sterk tijdens streekderby tegen SC Woezik

Juliana'31 te sterk tijdens streekderby tegen SC Woezik

MALDEN – Het Maldense Juliana‘31 speelde in de eerste klasse zondag thuis tegen Woezik. Deze derby eindigde in een 2-0 winst voor de constant dominante thuisploeg.

Wedstrijdverloop

Sander Janssen is voetbalverslaggever en was zondag aanwezig bij de wedstrijd van de Maldense voetbalclub. Hij vertelde in het radioprogramma On Demandt van RN7 over het verloop van de wedstrijd. Hij vertelde onder andere dat het vroege uitvallen van de belangrijke spits Thijs Hendriks impact had op het thuisspelende team. Volgens Janssen is daardoor een 3-0 of zelfs een 4-0 misgelopen.

Ondanks dat heeft Juliana'31 laten zien dat het niet voor niets ongeslagen de eerste plaats bezet. De tweede helft kwam Woezik sterk uit de kleedkamer, er hing zelfs nog even de gelijkmaker in de lucht. De 2-0 gooide echter roet in het eten. De aanvoerder van Woezik verklaarde na afloop dat zijn team, uitgerekend tegen de nummer 1, de slechtse wedstrijd van het seizoen had gespeeld. 

Streekderby

Janssen: "De wedstrijd ging er hard aan toe. Dat is ook logisch, aangezien het een duel was tussen de nummer 1 en 3, en bovendien een streekderby." Verder vond Janssen dat de scheidsrechter eerder had mogen ingrijpen: "Meer kaarten waren zeker niet verkeerd geweest."

 

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}