NEC legt proefkeeper Zelenika vast

NEC legt proefkeeper Zelenika vast

NIJMEGEN – NEC heeft Oliver Zelenika gecontracteerd. De 25-jarige doelman was de afgelopen twee weken op proef in Nijmegen en heeft een dermate goede indruk achtergelaten om een contract te verdienen. De Kroaat tekent tot het einde van het seizoen met een optie voor nog een jaar.

Zelenika moet de oplossing zijn voor het keepersprobleem in Nijmegen. Gino Coutinho stopte er vlak voor het verstrijken van de transferdeadline mee en Norbert Alblas, die de routinier verving, raakte geblesseerd aan zijn knie. Met alleen Marco van Duin en Jong NEC-doelman Job Schuurman over moest NEC dringend op zoek naar een extra keeper.

Hadzikic en Nienhuis

De Kroatische Zelenika is de derde doelman die op proef kwam in Nijmegen. Eerder liepen Osman Hadzikic en Leonard Nienhuis zonder succes stage.

Zelenika zat sinds de zomer zonder club nadat hij transfervrij vertrok bij Lechia Gdansk. Daarvoor speelde hij bij Dinamo Zagreb, waar hij de jeugdopleiding doorliep. NEC speelde in 2008 in de groepsfase van de UEFA Cup tegen de Kroatische topclub.

Via onze mediapartner ForzaNEC.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}