NEC rondt verhuur Darri aan FC Den Bosch af

NEC rondt verhuur Darri aan FC Den Bosch af

NIJMEGEN – Brahim Darri maakt het seizoen af bij FC Den Bosch. NEC verhuurt de 24-jarige aanvaller aan de competitiegenoot, zoals zaterdag al gemeld, nadat hij onlangs door trainer Jack de Gier samen met Anass Achahbar uit de selectie werd gezet. Den Bosch heeft geen optie tot koop bedongen. Darri ligt nog tot medio 2020 vast in Nijmegen met een optie voor nog een seizoen.

Darri werd vlak voor het begin van de competitie in augustus door NEC overgenomen van Heracles Almelo. De aanvaller bleek niet fit en kwam na enkele basisplekken op de bank terecht, waarna hij zich terugvocht bij De Gier. Toch kon Darri nooit echt overtuigen, afgezien van enkele goede wedstrijden tegen bijvoorbeeld Helmond Sport, FC Volendam en FC Den Bosch.

Woordenwisseling

Aanvankelijk leek Darri ook dit jaar zeker van een plek in de basis van De Gier met op de andere vleugel Jonathan Okita. In de eerste competitiewedstrijd van 2019 startte Darri ook, net als Achahbar, maar door een slechte eerste helft wisselde De Gier het duo, waarna er een woordenwisseling ontstond. Die bleek zo erg dat de trainer vervolgens besloot beide spelers terug te zetten naar Jong NEC. De club zocht daarna een oplossing voor Darri, die Den Bosch nu biedt.

In samenwerking met onze mediapartner ForzaNEC.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}