Ondertal van Beuningse Boys te zwak voor RKTVC 

Ondertal van Beuningse Boys te zwak voor RKTVC 

BEUNINGEN – Opnieuw geen drie punten voor Beuningse Boys. De ploeg nam het afgelopen zondag in eigen huis op tegen promovendus RKTVC uit Tiel. Het duel eindigde in een 1-3 nederlaag voor de huidige nummer dertien van de competitie. Dit was het eerste onderlinge duel tussen de twee ploegen.

Het was muisstil op de Ooigraaf, waar Beuningse boys het opnam tegen RKTVC. In de eerste minuten was de ploeg uit Beuningen de bovenliggende partij, maar een tweetal kansen werden niet benut. Aan de andere kant is het wel meteen raak, als Lorenzo Rieken bij een corner een overtreding maakt en een penalty veroorzaakt. Maarten Klaare weet wel raak met dit klusje en laat de doelman kansloos (0-1). Na deze domper was Beuningse Boys van slag en wist Brandon Molle er zelfs 0-2 van te maken na slecht uitverdedigen. De ploeg uit Beuningen wist zich terug in de wedstrijd te knokken en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. Deze valt dan ook rond de 25e minuut, als Jens Arnouts een half weggewerkte bal tegen de touwen schiet en zo leek het weer spannend te worden op de Ooigraaf. Maar helaas blijkt dit maar voor even als Lorenzo Rieken zijn tweede gele kaart krijgt van de scheidsrechter en dus het veld moet verlaten. Beuningse Boys moeten verder met tien. 

Onmogelijke opgave

In de tweede helft probeert de ploeg van trainer Tonny Pijnappels op zoek te gaan naar de 2-2 maar met het ondertal blijkt dit een onmogelijke opgave. Als Sem Kars dan met een mooi afstandschot de 1-3 weet te maken is het over en uit voor de ploeg uit Beuningen. Nog zuurder wordt het als Bram Langedijk kort voor tijd het veld moet verlaten, hij krijgt een directe rode kaart. Zo eindigen ze met negen man. De ploeg uit Tiel neemt de drie punten mee naar huis en zo staan De Boys opnieuw met lege handen.

Dit is een bewerkte versie van het wedstrijdverslag van Niels Eggenhuizen van Beuningse Boys.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}