Remco Oversier vertrekt per direct bij NEC

Remco Oversier vertrekt per direct bij NEC

NIJMEGEN – Remco Oversier en NEC nemen per direct afscheid van elkaar. Volgens de club gaat het om een verschil van inzicht over de te varen koers met betrekking tot het technisch beleid van de club. Daarom is gezamenlijk besloten de samenwerking te beëindigen.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Ron van Oijen licht het vertrek van Oversier toe: “Binnen NEC hebben we een duidelijk beeld van wat wij van de technische afdeling verwachten en hoe wij tot prestaties zouden moeten komen. Dit kwam niet langer overeen met de visie van Remco, waardoor we uiteindelijk in overleg hebben besloten uit elkaar te gaan. Wij danken Remco voor zijn inzet en betrokkenheid bij onze club en wensen hem veel succes in zijn verdere carrière.”

Tekst gaat verder onder de video.

Prestaties onder druk

De visies van NEC en Remco Oversier begonnen in de loop van het seizoen uit elkaar te lopen. Wilco van Schaik, algemeen directeur van NEC reageert in het radioprogramma On Demandt: "Op een gegeven moment komen de prestaties onder druk te staan. Dan ga je opnieuw praten over visie en kom je erachter dat die visies niet meer overeenkomen."

Opvolger

Van Schaik heeft nog geen opvolger voor Oversier in gedachten: "Wij moeten nu eerst zorgen voor een visie op papier. Daarop moeten we een opvolger aantrekken, die past bij onze visie. Voorlopig gaan we op deze manier verder. Het is niet ondenkbaar dat we pas aan het eind van het seizoen een opvolger aantrekken."

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}