Route Olympia's Tour door West Maas en Waal bekend

Route Olympia's Tour door West Maas en Waal bekend

WEST MAAS EN WAAL – De route van de laatste etappe van Olympia's Tour door de gemeente West Maas en Waal is inmiddels bekend. De renners starten op zondag 16 september om 12.30 uur in Dreumel. Ze rijden drie grote ronden van 41 kilometer door de hele gemeente. Daarbij worden alle acht kerkdorpen van West Maas en Waal aangedaan.

Aansluitend worden er nog zes kleine ronden van 12 kilometer verreden door Boven- en Beneden-Leeuwen, om uiteindelijk rond 16.45 uur te finishen in de Zandstraat in Beneden-Leeuwen.

Grote schermen

De wedstrijd is op de dorpspleinen in Dreumel en Beneden-Leeuwen live te volgen op grote ledschermen. De organisatie stuurt hiervoor twee motoren met camera's mee in koers om deze beelden te verzorgen. Om het voor het publiek extra aantrekkelijk te maken, wordt het dorpsplein in Beneden-Leeuwen voorzien van diverse horecagelegenheden.

Aan Olympia's Tour nemen 12 buitenlandse en 11 Nederlandse ploegen deel. Een van de deelnemende ploegen is het Metec-TKH Continental Cyclingteam van de in de Wamel wonende manager Michel Megens.

Via onze mediapartner De Maas&Waler.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}