Trivos hard onderuit in Dordrecht

Trivos hard onderuit in Dordrecht

WIJCHEN – De volleybaldames van Trivos zijn er niet in geslaagd om de goede lijn van de afgelopen wedstrijd een vervolg te geven. De volleybalclub uit Wijchen ging hard onderuit in Dordrecht.

Trivos kwam er in geen enkele set echt aan te pas. Alleen de tweede set werd op het eind nog even spannend. Bij een achterstand van 21-14 scoorde Michelle Koolen vanaf de achterlijn. Om en om werd gescoord en bij een stand van 24-21 scoorde Anne Veenstra. Een aanval van Next Volley werd uit het veld geslagen: 24-23. De mooie omloopbal van Vera de Weerdt op Manon Ottjes zorgde voor de gelijkmaker. De derde service van Lieke Wouters ging volgens de scheidsrechter uit het veld, maar hierover waren de meningen verdeeld. Ook de laatste aanval van Trivos vloog nipt uit het veld 26-24.

Kansloos tegen de nummer twee

Daarmee was Trivos verslagen, de ploeg kwam het setverlies niet meer te boven. Af en toe deed Trivos nog iets terug, en soms kwam daar een mooie aanval uit. Next Volley liet zien waarom het team zo hoog op de ranglijst staat. Met goed verdedigingswerk, mooie aanvallen en bekeken listige balletjes werd Trivos in haar hemd gezet. Het team van trainer Groenen ging met 4-0 onderuit.

"Geen wil om te winnen"

Coach Peter Groenen was na afloop niet te spreken over met name de instelling van zijn team: "Ik weet niet wat het precies was. Er was geen wil om te winnen. Voor de wedstrijd hebben we het hier nog over gehad, maar in het veld zag ik er niets van terug."

De dames van Trivos hebben aankomende zaterdag wat recht te zetten. om 15.30 uur nemen zij het op tegen de directe concurrent VCN. VCN staat een plek hoger dan Trivos. Het duel vind plaats in Sportcentrum Arcus.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}