Uitwedstrijd AWC op kunstgras, want gras kaalgevreten

Uitwedstrijd AWC op kunstgras, want gras kaalgevreten

HALSTEREN – AWC won afgelopen zondag met 2-1 op bezoek bij Halsteren. Door een engerlingenplaag in Halsteren moest de wedstrijd op kunstgras gespeeld worden. Deze larven hadden het veld deels kaalgevreten.

AWC begon geconcentreerd en beter dan Halsteren aan de wedstrijd en dit resulteerde in een vroege voorsprong, als Boy Visser direct uit een vrije trap weet te scoren. AWC ging sterk door. De 2-0 hing in de lucht. Er werd gerust met een 1-0 voorsprong voor de Wijchenaren.

Halsteren leek een peptalk te hebben gehad in de rust. Ze begonnen feller dan AWC en maakte na vijf minuten de gelijkmaker. AWC had het lastig het eerste kwartier na rust. AWC herpakte langzaam aan weer het initiatief en na een tweetal goede vrije trappen die op de lat en net naast de kruising uiteen spatten, was het daarna wel raak door, een strakke schuiver in de verre hoek. Het leek nog billenknijpen te worden voor de Wijchenaren toen de scheidsrechter maar liefst acht minuten extra tijd bij trok. Halsteren ging alles-of-niets spelen, maar dit leidde niet meer tot kansen. AWC nam de drie punten mee naar Wijchen, en staat nu op de derde plek in de competitie.

Dit is een bewerkte versie door Noah Peelen van het wedstrijdverslag van Tim Giesbers van AWC. 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}