Van Schaik stelt fans gerust voor mogelijk nieuw bezoek aan Cambuur

Van Schaik stelt fans gerust voor mogelijk nieuw bezoek aan Cambuur

NIJMEGEN – Mocht vrijdagavond bekend worden dat NEC het in de play-offs moet opnemen tegen SC Cambuur, dan hoeven supporters niet te vrezen voor de vroege aanvangstijd van 18.30 uur. De wedstrijden worden om 20.45 uur gespeeld.

"De KNVB moet veel sleutelen aan competitieprogramma's", zei algemeen directeur Wilco van Schaik bij De Ontbijtshow op RN7. "Mocht het Cambuur worden, dan wordt de wedstrijd om 20.45 uur gespeeld in plaats van 18.30. Daar zijn ze nu mee bezig. Het is afwachten wat er vanavond gaat gebeuren en wat het definitieve programma wordt, maar we zijn ermee bezig. Er wordt vanavond een beslissing over genomen."

De KNVB maakte onlangs het nieuwe play-offschema bekend waarin de wedstrijden zijn verschoven vanwege de laatste speelronde in de Eredivisie. Een van de twee eerste rondes wordt om 20.45 uur gespeeld en een om 18.30 uur vanwege FOX Sports. Het Supporterscollectief Nederland uitte eerder al onvrede over de aanvangstijd van 18.30 uur.

MVV

Van Schaik blikte ook kort vooruit op de laatste competitiewedstrijd tegen MVV. "We gaan weer voor de winst. Dan moeten we kijken wat TOP Oss en FC Den Bosch doen. Als je mazzel hebt, sla je een ronde over. Dat zou wel een geschenk uit de hemel zijn. Maar MVV-uit is lastig, dat hebben we vorig seizoen gezien. We zitten er goed in. Het zou mooi zijn om op de zesde plek te eindigen."

In samenwerking met onze mediapartner ForzaNEC.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}