Voorbeschouwing Omloop der Zevenheuvelen met schrijver Wim Daniëls

Voorbeschouwing Omloop der Zevenheuvelen met schrijver Wim Daniëls

BERG EN DAL – De organisatie van de Omloop der Zevenheuvelen neemt donderdag een voorschot op het wielerevenement dat een maand later, op zondag 8 juli, plaatsvindt in Berg en Dal.

In de brasserie van het Kulturhus in Beek is er een voorbeschouwing in het bijzijn van sponsoren, pers, publiek en schrijver en taalkundige Wim Daniëls.

Kick-off avond

Evenals vorig jaar, bij de eerste editie van het evenement, richt de organisatie een maand voor het evenement met een kick-off avond de aandacht op hetgeen komen gaat. De organisatie wil de lokale samenleving, pers en wielerliefhebbers warm maken voor het evenement op 8 juli.

Fiets- en wielertaal

Wim Daniëls studeerde Nederlands en schrijft veel over de fiets en wielrennen. Regelmatig is hij in talkshows te zien om op humoristische wijze de wonderlijke wereld van de taal te duiden. Iedereen kan het donderdag gratis meemaken, vanaf 20.00 in de brasserie van het Kulturhus aan de Roerdompstraat in Beek.

Inschrijven toertocht

De wedstrijdcategorieën voor de Omloop der Zevenheuvelen hebben hun inschrijflimiet reeds bereikt. Inschrijven voor de toertocht van 40, 75, 100 of 125 km is mogelijk via de website omloopderzevenheuvelen.nl

De organisatie is ook nog op zoek naar vrijwilligers.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}