Wilco van Schaik (NEC): 'Geen technisch directeur in februari'

Wilco van Schaik (NEC): 'Geen technisch directeur in februari'

NIJMEGEN –  

NEC gaat in februari zeker geen technisch directeur aannemen. “We hebben nog niet de juiste kandidaat gevonden”. Dat zegt NEC-directeur Wilco van Schaik tijdens de Ontbijtshow van RN7. “Er zijn wel gesprekken, maar die juiste zit er nog niet tussen.”

Promotie naar eredivisie

Van Schaik reageert op geruchten als zou de Nijmeegse eerstedivisieclub op korte termijn een ‘td’ aannemen. “Samen met de RvC voeren we constant gesprekken met potentiële kandidaten, maar veel hangt ook af van de resultaten van de rest van dit seizoen.” Van Schaik geeft aan dat de keuze voor een td afhangt van een reële kans op promotie naar de eredivisie.

Trainers

Dat geldt ook voor het trainerstrio van NEC. Zij gaven aan al in eerder stadium duidelijkheid van de club te willen hebben over toekomst bij de club. “Dat snap ik, maar we moeten eerst technisch directeur hebben, voordat we iets kunnen zeggen over de trainer”.

NEC speelt vanavond in de eigen Goffert tegen koploper Jong-Ajax. Het wedstrijdverslag is live te horen via de verschillende fm-frequenties en via de livestream.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}