Arriva tevreden over inzet ov tijdens Nijmeegse Vierdaagse

Arriva tevreden over inzet ov tijdens Nijmeegse Vierdaagse

REGIO – Vervoerder Arriva heeft extra treinen en bussen laten lopen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Het bedrijf kijkt naar eigen zeggen terug op een geslaagde bijdrage aan het vervoer tijdens deze week.

Naast de extra inzet van materieel en een ruimere dienstregeling, waren Arriva-medewerkers zichtbaar aanwezig tijdens het evenement, ook op de stations.

Extra nachttreinen

Tijdens de afgelopen editie van de Nijmeegse Vierdaagse en de zomerfeesten reden er extra (nacht)treinen van Arnhem naar Doetinchem en van Elst naar Tiel. Het nachtvervoer tussen Elst en Tiel was uitgebreid ten opzichte van vorig jaar en bleek volgens Arriva zeer succesvol.

Ook konden reizigers tussen Nijmegen en Venray de hele nacht gebruik maken van extra treinen. Naast de inzet van het bestaande Maaslijn materieel zette Arriva daarvoor nog vier extra treinstellen, rode Spurts, in uit Friesland en Groningen.

Veel reizigers hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook ’s nachts van of naar Nijmegen te reizen. Reizigers van buslijn 85 (Druten-Nijmegen) konden rekenen op de inzet van extra bussen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}