AWC sleept eerste punt van seizoen binnen

AWC sleept eerste punt van seizoen binnen

WIJCHEN – AWC heeft zondag tegen Longa ’30 uit Lichtenvoorde een punt gehaald op Sportpark de Wijchert. Al vroeg kwamen de bezoekers op voorsprong, maar de Wijchenaren bogen deze achterstand om in een voorsprong. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-2.

Na zeven minuten lag de bal al in het doel van AWC-doelman Jarik Veltmaat. Hij werd na een scrimmage ongelukkig gepasseerd door een van zijn eigen verdedigers. Longa ging hierna op zoek naar een tweede treffer en leek dichtbij, maar een door Thom Berendsen over Veltmaat getikte bal kon door Job van de Groes worden weggewerkt. Vanaf minuut 25 werd AWC sterker en dat resulteerde in de gelijkmaker. Een kopbal van Daan de Bruijn eindigde op de lat en Jaap Jansen schoot net naast, waarna De Bruijn op slag van rust voor de 1-1 tekende.

Tweede helft

AWC kwam sterker uit de kleedkamer en ging op zoek naar een voorsprong in de tweede helft. Hier hoefde het publiek niet lang op te wachten: binnen vijf minuten eindigde een voorzet van De Bruijn bij Fren Stevens, die de bal achter doelman Erik Wijnbergen werkte. De Bruijn leek daarna nog een assist te geven, maar Youri Hubers tikte de bal net over het doel. Longa kwam later op 2-2, toen een hoge voorzet door invaller Jelmer Krooshof over Veltmaat werd gekopt.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}