AWC hervat competitie met een gelijkspel

AWC hervat competitie met een gelijkspel

WIJCHEN – AWC is zondagmiddag niet verder gekomen dan een gelijkspel in Halsteren. Tegen de nummer vier van de ranglijst kwamen de Wijchenaren niet verder dan een 1-1. Na 20 minuten stond de eindstand al op het scorebord.

Na een slordige eerste minuut was AWC de betere ploeg. Het resultaat was een strak schot op de lat van Dennis en een doelpunt van Safa Kizir in de achtste minuut. Na twintig minuten kwam Halsteren beter in de wedstrijd en na een dubieuze penalty kwam Halsteren op 1-1. De spelers van AWC protesteerden heftig, omdat de bal twee keer zou zijn aangeraakt. Na het fluitsignaal voor de rust volgde er nog een tweede gele kaart, en dus rood, voor een speler van Halsteren.

Overwicht niet weten te benutten

In de tweede helft waren beide teams aan elkaar gewaagd, ondanks het personele overwicht van AWC. Een opmerkelijk moment was het schot van Boy Visser, dat via de lat over ging, en een daaropvolgende strafschop door Halsteren. Die penalty werd gemist, waardoor de stand 1-1 bleef. Nadat alle teams drie keer hebben gewisseld kreeg Sven Jansen nog een tweede gele kaart in de 83e minuut. 

Zondag 26 januari reist AWC richting de Achterhoek. Daar speelt het team om 14.00 uur tegen de nummer twee van de Hoofdklasse B.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}