AWC lijdt flinke nederlaag in Purmerend

AWC lijdt flinke nederlaag in Purmerend

WIJCHEN – Het eerste herenteam van voetbalclub AWC is zondag flink onderuitgegaan in de wedstrijd tegen Purmersteijen uit Purmerend. De wedstrijd ging met 5-1 verloren.

Wedstrijd

AWC begon de wedstrijd sterk en met een goede inzet. De mannen van Purmersteijn hadden daarna hun eerste grote kans en benutten deze direct.

Het spel zakte onderuit toen er een gele kaart werd uitgedeeld aan een AWC-speler om een poging tot een tweede doelpunt tegen te houden. Voor AWC hield het ongeluk daar niet op. Bij een nieuwe poging om een tegendoelpunt te voorkomen, werd een speler van Purmersteijn vastgehouden, wat resulteerde in een penalty en een rode kaart. AWC moest verder met 10 man en kreeg nog een doelpunt tegen. Voor de rust stond het al 3-0.

Net na de rust kreeg AWC nog een doelpunt tegen, en kwam de stand op 4-0. AWC bleef doorvoetballen en wist zelf nog een doelpunt te scoren om zo van de nul af te komen. Ook Purmersteijn scoorde daarna nog een keer, en bepaalde zo de eindstand op 5-1. In de staart van de wedstrijd kreeg ook een speler van de thuisclub nog een rode kaart, waardoor de wedstrijd met 10 tegen 10 man moest worden uitgespeeld.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}