AWC weet na lange tijd weer te winnen

AWC weet na lange tijd weer te winnen

WIJCHEN – AWC heeft de tweede overwinning van het seizoen te pakken. Tegen OJC Rosmalen bleek een treffer van Joost Loeffen genoeg voor de overwinning: 1-0. De ploeg uit Wijchen wist voor de eerste keer sinds 15 september te winnen, toen won het thuis met 4-2 van Moerse Boys.

Over de hele wedstrijd gezien gingen de teams erg gelijk op. Er waren weinig kansen te zien, en de wedstrijd speelde zich voornamelijk af rond de middellijn. Na twintig minuten kwam AWC op voorsprong door een treffer van Joost Loeffen. Na een halfuur leek OJC op gelijke hoogte te komen, maar een lob van afstand eindigde op de paal.

Niet meer in de problemen gekomen

De tweede helft leverde meer van hetzelfde spelbeeld op. Beide teams gaven weinig toe en lieten elkaar in leven. Lang leek AWC weinig problemen te krijgen, al moest doelman Jarik Veltmaat een vrije trap van Mitchell Bastianen uit de hoek duiken. AWC hield de voorsprong vast, en het bleef 1-0.

Door deze overwinning neemt AWC afstand van de laatste plaats en staat nu drie punten voor op Nuenen. Aanstaande zondag neemt AWC het op in Gorichem tegen koploper Unitas, deze wedstrijd begint om 14.30 uur.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}