Getuigenoproep over inbraak bij slapende bewoner in Wijchen

Getuigenoproep over inbraak bij slapende bewoner in Wijchen

WIJCHEN – De politie doet onderzoek naar een brute woningoverval en roept getuigen op zich te melden. Een bewoner van een woning aan de Diepvoorde in Wijchen lag op zondag 29 december even voor 16.00 uur te slapen toen hij werd overvallen.

Bij de politie kwam een melding binnen dat een man met een hoofdwond aan was komen lopen bij een adres aan de Diepvoorde in Wijchen. De gewonde man bleek ook aan de Diepvoorde te wonen. Hij vertelde dat hij was overvallen terwijl hij op zijn bank lag te slapen.

Via achterzijde woning

Er zouden meerdere personen via de achterzijde zijn woning zijn binnengedrongen. De gealarmeerde agenten troffen verse braakschade aan die kant van de woning aan. Het huis leek te zijn doorzocht.

Omdat de bewoner gewond was werd hij per ambulance naar het ziekenhuis meegenomen voor nader onderzoek. De man moet nog aangifte doen van wat hem overkomen is en of er spullen uit zijn woning zijn verdwenen.

De politie is meteen een onderzoek gestart en doet nu een getuigenoproep.

Getuigenoproep

Mensen die iets mee hebben gekregen van het incident aan de Diepvoorde in Wijchen kunnen contact opnemen met de politie via telefoon: 0900-8844 of geef de tip door via het digitaal tipformulier. Anoniem melden kan ook via Meld Misdaadanoniem 0800-7000 of op internet via de website meldmisdaadanoniem.nl

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}