In beeld: 'Beestachtig feest' tijdens Emporium 2019

In beeld: 'Beestachtig feest' tijdens Emporium 2019

WIJCHEN - Het jaarlijkse dancefestival Emporium streek afgelopen weekend weer neer in de Wijchense Berendonck. Dit jaar geheel in het teken van de dierentuin en dus waren de outfits met panterprints niet aan te slepen. Zo'n 30.000 festivalgangers dansten in de middag en avond op muziek van onder meer Tony Junior, Nicky Romero en Kris Kross Amsterdam.

Het RN7-programma Bring The Noize was op het evenement aanwezig voor de opnamen van het nieuwe tv-seizoen. Een preview hiervan is hier te zien:

Afrojack

Op de line-up van dit jaar stonden 94 acts verdeeld over acht podia. Onder hen bevonden zich veelal dj's, zoals Oliver Heldens, La Fuente, The Boy Next Door en Wildstylez. Maar ook Nederlandse rappers waren goed vertegenwoordigd. Onder hen waren onder meer Famke Louise, Lil Kleine, Boef en Bizzey. De hoofdacts van dit jaar stond op naam van de Nederlandse dj Afrojack.

2020

Na afloop van het evenement kondigt de organisatie meteen een volgende editie aan. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 23 mei 2020, eveneens in de Berendonck. Geïnteresseerden kunnen zich via Facebook alvast op 'aanwezig' zetten. Het thema voor de volgende editie is nog niet bekend.

 

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}