Opbrengst Haringveiling Wijchen dit jaar voor Animi Vivere

Opbrengst Haringveiling Wijchen dit jaar voor Animi Vivere

WIJCHEN – "Yes Wijchen" organiseerde 12 juni weer een haringveiling voor het goede doel. In aanwezigheid van bijna negentig gasten in zaal Sterrebosch in Wijchen werden de  haringvaatjes geveild. De opbrengst naderde een vijf-cijferig getal. Het eindbedrag zal begin oktober bekend gemaakt worden.

Het allereerste haringvaatje werd door burgemeester Hans Verheijen onder de aanwezige gasten verloot. De totale opbrengst van veiling, donaties en giften is bestemd voor Animi Vivere, Odensehuis Wijchen.

Zinvolle dagbesteding

Directrice Loesan Peters gaf aan dat deze stichting zich inzet om jong dementerenden te faciliteren in een zinvolle dagbesteding. Met de opbrengst heeft de stichting als doel de openingstijden naar 4 mogelijk 5 dagen per week uit te breiden. Jurgen Claassen, geriater aan het Radboud UMC gaf een toelichting op aandoening, de gevolgen en de bijdragen van “Animi Vivere” om met deze aandoening te leren leven.

"Yes Wijchen" is een initiatief van Lionsclub Wijchen, businessclubs AWC en Woezik en zaal Sterrebosch. Samen maken zij zich sterk voor een kansrijke toekomst voor iedereen in Wijchen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}