Ramkraak bij parfumerie op de Markt in Wijchen

Ramkraak bij parfumerie op de Markt in Wijchen

WIJCHEN – Op de Markt in Wijchen is woensdagochtend vroeg bij een ramkraak bij een parfumerie een nog onbekende hoeveelheid spullen weggehaald. Een getuige zag twee daders met de buit in een auto wegrijden.

De ramkraak vond plaats rond vijf uur in de ochtend. Kort daarna kreeg de politie de melding van een autobrand bij recreatiegebied de Berendonck. Uit sporen maakt de politie op dat deze totaal uitgebrande auto hoogstwaarschijnlijk is gebruikt voor de ramkraak.

Inbraak Zwanenveld

De politie heeft inmiddels ook ontdekt dat de auto is gestolen bij een inbraak in een woning in de Nijmeegse wijk Zwanenveld. Die inbraak heeft waarschijnlijk in de afgelopen dagen plaatsgevonden.

Aan de Draaiom in Nijmegen trof de politie later op de ochtend een scooter aan, die waarschijnlijk eveneens is buitgemaakt bij de inbraak in de woning.     

De politie is een onderzoek gestart en vraagt of getuigen tussen 5.00 en 5.30 uur iets opvallends hebben gezien in het centrum van Wijchen. Ook is de politie geïnteresseerd in camerabeelden uit de buurt waarop mogelijk iets te zien is. De politie wil verder weten of iemand de auto woensdagochtend vroeg in de omgeving van de Berendonck heeft gezien.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}