Team Ter Steege mag aan de slag 'Tussen Kasteel en Wijchens Meer'

Team Ter Steege mag aan de slag 'Tussen Kasteel en Wijchens Meer'

WIJCHEN – Team Ter Steege mag aan de slag met de gebiedsontwikkelingen 'Tussen Kasteel en Wijchens Meer'. Dat heeft het college van de gemeente Wijchen dinsdagochtend besloten. Dura Vermeer en Team Ter Steege hadden allebei een plan ingediend bij de aanbesteding.

Beide plannen werden vervolgens getoetst aan een aantal eisen die de gemeenteraad eerder heeft gesteld, en de prijs voor de uitvoering aan het plan. Team Ter Steege behaalde de hoogste score en komt dus als winnaar uit de aanbesteding.

Trots

Geert Gerrits, wethouder Ruimtelijke Ordening is blij met het winnende plan: “Met trots kijk ik terug op deze voor ons nieuwe manier van aanbesteden. We hebben hiermee echt de kennis en creativiteit uit de markt gehaald en we worden beloond met een mooi resultaat. Beide ingediende plannen waren van zeer hoge kwaliteit. Ik ga er vanuit dat we over enkele jaren kunnen spreken van een aanwinst voor Wijchen en voor alle bewoners en bezoekers van ons centrum!”

Na de definitieve gunning op 8 juli worden verdere afspraken gemaakt. Naar verwachting wordt in oktober de overeenkomst getekend.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}