Theater 't Mozaïek start weer op na corona

Theater 't Mozaïek start weer op na corona

WIJCHEN – Na hard werken is het zover: theater 't Mozaïek start weer met de eerste voorstellingen. Geheel corona-proof kunnen op 2 juli ongeveer 52 mensen gaan genieten van de voorstelling van cabaretier Fuad Hassen.

Theatercafé met cabaret en muziek

De Theaterzaal is voor de gelegenheid omgedoopt tot het Theatercafé, waar het publiek gezellig aan tafeltjes zit en met een drankje en hapje van de voorstelling kan genieten. Cabaretier Fuad Hassen start op 2 juli om 19.00 uur en geeft een tweede theatershow vanaf 21.00 uur. De shows zijn iets ingekort om twee optredens op één avond mogelijk te maken.

Op vrijdag 3 juli is om 19.00 uur een klein akoestisch concert van Kevin does the Boss. Nummers van Bruce Springsteen gespeeld door muzikant en coverartiest Kevin Bachus. Om 21.00 uur swingt het publiek zittend mee met een tribute aan Tina Turner met Linda Sings Tina.

Tickets

Alle info over het Theatercafé, de voorstellingen en de tickets is te vinden op www.mozaiekwijchen.nl. De kassa is op de avond zelf NIET open, tickets kunnen alleen vooraf online worden geboekt.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}