Trivos moet kampioensfeest een week uitstellen

Trivos moet kampioensfeest een week uitstellen

WIJCHEN – De volleybalsters van Trivos kunnen zich klaarmaken voor een feestje in de derde divisie B. De formatie uit Wijchen won zaterdag ruim van VVH uit Harderwijk: 3-1 (25-6, 25-13, 22-25 en 25-21). De Wijchense volleybalsters kwamen één setwinst tekort om het kampioenschap veilig te stellen, maar daarvoor krijgen zij komende zaterdag in Wageningen opnieuw de kans tegen Scylla.

IJzersterk

De ploeg uit Wijchen begon, met de grootste setoverwinning van dit seizoen (25-6), ijzersterk aan het duel met VVH. De bezoekers uit Wageningen konden in het eerste deel van de wedstrijd simpelweg geen vuist maken. De thuisploeg ging in de tweede set vrolijk door waar het begonnen was. De volleybalsters uit Wageningen werden sterker, maar het was bij lange na niet genoeg om Trivos te verslaan.

Op de tribunes werd vast een feestje gevierd, maar gedurende de derde set gooide de Wageningse gasten roet in het eten. Zij kwamen terug in de wedstrijd (22-25), wat ook door dreunde in de laatste set. Trivos kwam op een 0-3 achterstand, maar de ploeg van coach Peter Groenen toonde veerkracht. Met strijd en passie wonnen de Wijchenaren alsnog: 25-21.

Kampioensfeest

Aanstaande zaterdag zal het kampioenschap dan eindelijk een feit zijn voor Trivos. Maandenlang genieten zij al van een straatlengte voorsprong op de runner-up van de derde divisie, maar het klusje moet in Wageningen nog wel even worden geklaard tegen laagvlieger Scylla. De Wijchense volleybalsters hebben daar zelfs genoeg aan een 3-1 nederlaag. Het kampioensfeestje staat echter wat later gepland. Op 6 april, na het duel met Dynamo.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}