Trivos wint voor de tweede keer dit seizoen

Trivos wint voor de tweede keer dit seizoen

WIJCHEN – De dames van de Wijchense volleybalclub Trivos speelden zaterdag tegen het tweede team van Ledub in Budel. Vooraf was al bekend dat Evi Bosmeier en Judith Schaap afwezig waren, waardoor aanvoerster Anne Veenstra de rol van libero op zich nam. Op die manier kwam Trivos beter uit de startblokken dan vooraf verwacht.

In de eerste set ging het nog gelijkwaardig op, maar gaandeweg ging Trivos beter spelen. In deze eerste set was het opvallend dat er aan beide kanten weinig servicedruk was. Op het eind van deze set gaf Trivos een beetje gas bij en trok zo de set naar zich toe.

Ook in de daaropvolgende sets kwam Trivos steeds het best voor de dag. Alleen in de derde set vergaten de Wijchenaren de trekker over te halen, waardoor het enigszins verslapte en deze set naar Ledub ging. Meteen na deze set was Trivos weer volledig bij de les en pakte het haar eigen niveau weer op.

'Zeer tevreden met dit niveau'

Michelle Koolen was alle sets aanvallend en passend erg sterk en de goede afwisseling van de spelverdeelsters Vera de Weerdt en Lonneke Hoffmanns verliep eveneens uitstekend. In de laatste set was het met name Korinda Kant die het Ledub erg lastig maakte. 

Door deze winstpartij kan Trivos weer punten bijschrijven, en een opmars maken naar de middenmoot. Met 11 punten uit 6 wedstrijden zetten de dames van coach Peter Groenen een goede reeks neer.

Aanstaande zaterdag speelt Trivos wederom een uitwedstrijd, in Tilburg tegen hekkensluiter Volley Dames 2.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}