Trivosdames uit Wijchen eenzaam aan kop door zege

Trivosdames uit Wijchen eenzaam aan kop door zege

WIJCHEN – Het eerste damesteam van de Wijchense volleybalclub Trivos staat na afgelopen weekend eenzaam aan kop. Het team onder leiding van coach Peter Groenen behaalde een belangrijke zege, waar hun naaste concurrenten de nodige punten verspeelden.

Kantelpunten 

De Trivosdames behaalden een 4-0 winst op de nummer 8 Voorwaarts. Ondanks de overtuigende zege was het een zware wedstrijd. In elke set waren volop kantelmomenten aanwezig, die zowel de kant van Trivos als die van Voorwaarts op hadden kunnen vallen. De eerste set ging gelijk op tot de 8 - 8, en ook in de derde set kwamen de twee ploegen met 18 -17 erg dicht bij elkaar. In de laatste set werd het zelfs 25 - 25, waarna Trivos twee punten achter elkaar scoorde en zo de winst pakte.

Tevreden coach

Het plezier straalde van de wedstrijd af, en de dames hadden er zin in. Coach Groenen was na afloop erg tevreden met de punten. Hij noemde het “een succesvol weekend” voor de dames. Volgende week zaterdag 9 februari spelen de Trivosdames in Nijmegen tegen VoCASA, en op 16 februari speelt het damesteam weer thuis in Wijchen.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}