Wijchen heeft een nieuwe centrummanager

Wijchen heeft een nieuwe centrummanager

WIJCHEN – Acht jaar lang was Piet Philipsen centrummanager van Wijchen, maar per 1 januari 2020 zal Yvette Akkermans het stokje van hem overnemen. Philipsen heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om het economisch functioneren van het centrum te versterken. "Maar gezien mijn leeftijd moet ik ook andere leuke dingen kunnen doen, want het centrummanagement vergt toch veel tijd", vertelt Philipsen.

Toch blijft hij nauw betrokken bij het centrummanagement: "Ik blijf wel als adviseur verbonden", aldus Philipsen.

Tekts gaat verder onder de video.

Yvette Akkermans

Yvette Akkermans woont al meer dan twintig jaar in Wijchen, en daarom weet de toekomstige centrummanager precies wat ze allemaal van plan is de komende tijd: "Mijn belangrijkste taak is straks om voor de ondernemers te gaan staan en met de ondernemers te proberen het centrum (economisch) levend te houden."

Volgens Akkermans heeft Philipsen al een goede basis meegegeven: "Denk aan de sfeer en de diversiteit van de winkels." Aan Akkermans de taak om de basis te controleren en te hopen dat mensen elkaar fysiek blijven ontmoeten: "Op internet kan je tegenwoordig dan wel veel kopen, maar die fysieke ontmoeting natuurlijk niet", aldus de toekomstige Wijchense centrummanager.

'Afscheid' Piet Philipsen

Ondanks dat Piet Philipsen toch bij een aantal zaken betrokken zal blijven bij het centrummanagement, krijgt hij toch een bedankborrel voor zijn inzet van de afgelopen jaren. Deze borrel zal eind januari 2020 georganiseerd worden.

Nu op radio RN7: {{ current_item.title }} {{ current_item.title }}
Straks:
{{ next_item.title }}
{{ next_item.title }}